Menú Principal

Agenda

D D D D D D D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Localització

Ver

Esteu aquí

Inici

Salutació

 

 

La Regidoria de Joventut – CIJ de l’Ajuntament de Bocairent, et donen la benvinguda a aquest nou portal d’informació, que esperem et siguen de gran utilitat.

Des d’aquesta pàgina tractem de posar a l’abast de la joventut una eina útil que complemente i augmente els serveis que actualment es presten des de les instal·lacions del CIJ.

Diverses raons justifiquen la creació d’aquesta web, començant per la rellevància que ha adquirit la xarxa per als joves. A través d’ella, interactuen, es relacionen, cerquen informació, etc. Per tant, qualsevol organisme que tinga aquests destinataris no pot bandejar el que és, a hores d’ara, el seu mitjà natural. En aquest sentit, el fet que el CIJ de Bocairent no compte actualment amb una plataforma virtual dificulta la relació amb els seus usuaris potencials. 

En segon lloc, cal tenir present que la xarxa posa a disposició dels internautes un volum de dades pràcticament inabastable, el qual, sense una selecció acurada, pot resultar un obstacle a l’hora d’interessar-se per un contingut concret. Per això, la pàgina web resultant d’aquest projecte pot convertir-se en un filtre amb garanties, a partir d’una tria significativa de recursos.

Per últim, l’oportunitat del programa rau en la superació de les lògiques limitacions associades a les instal·lacions físiques del CIJ. I és que la plataforma estarà en servei les vint-i-quatre hores del dia i podrà fer-se’n ús des de qualsevol punt geogràfic.

 

Salutacions

Ajuntament de Bocairent (Regidoria de Joventut – CIJ)

 

Català