Menú Principal

Agenda

D D D D D D D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Localització

Ver

Esteu aquí

Inici » Notícies i Actualitat

SEMPRE HI HA UNA EIXIDA...

  Volia compartir amb totxs vosotrxs, aquesta breu crònica que ha escrit Yaiza Santonja, una bocairentína molt viatgera. Aquest missatge va per a les i els joves, i els no tant joves, on en el context actual en el qual ens trobem, sempre trobarem una eixida...

Hola! (Clicar en "llegeix més")

La setmana passada vaig participar al programa Feel Slovenia- Media Literacy i vaig compartir una gran experiència amb 5 joves titulats i estudiants de periodisme d’Àustria, Suècia, Holanda, Eslovènia i Catalunya. El projecte organitzat per Ej!KArtica i FEELSLOVENIA tenia com objectiu donar a conèixer de primera mà la cultura, la natura i el potencial d’un país des del punt de vista dels joves.

El país és totalment recomanable! Ljubljana, la capital del país, és una ciutat xicoteta, acollidora però amb molta oferta d’oci i cultura per a joves! La resta del país és un còctel de verds boscos, serres frondoses, llacs i coves en les que segur no vos importaria perdre’s una temporadeta. Bled, Bohinj, Radovljica, Solcavsko, Maribor… són només alguns dels llocs que vam visitar durant la nostra estada.

A més, els eslovens i les eslovenes es mostren molt contents de rebre’ns a casa seua i en aquest aspecte s’assemblen molt a nosaltres i la nostra relació amb l’herbero: no fan més que oferir-te la beguda típica de cada poble per a que no te’n vages d’allí amb un mal gust de boca! Des de la meua xicoteta experiència, vos anime a que no deixeu de participar en qualsevol programa que vos motive i vos proporcione no només una bona oportunitat professional, si no per damunt de tot, una gran experiència vital!

“Se vidimo” (fins després!) !

Agrair a: CO-CREATE MARIBOR-2013 EUROPEAN YOUTH CAPITAL - EYCA - MOBIN

Català